Održavanje računalne opreme Umag - Istra | Cjenik usluga | Web Dizajn | Tel: +385 | Mob: +385 | Microsoft Registered Refurbisher (RRP)

Novosti27.04.2020.

Članstvo u udruzi Glas Poduzetnika


Glas Poduzetnika je udruga mikro, malih i srednjih poduzetnika, obrtnika, samozaposlenih i svih zaposlenika u privatnom sektoru, čiji je cilj konkretnim prijedlozima nužnih i hitnih ekonomskih mjera i reformi upućenih Vladi i državnim institucijama, ubrzanje ekonomskog oporavka cijelog društva te izgradnja zdravih temelja za Hrvatsku 2.0 .

Web stranica: Udruga Glas Poduzetnika01.03.2019.

MediaSmile - Istra i Kvarner


Pokrenuli smo novi projekt u suradnji sa tvrtkom SOLBI LAB d.o.o. iz Kutine.

Zajedno sa regionalnim partnerima u MediaSmile oglašivačkoj agenciji pružamo priliku da se najbolje demonstriraju prednosti vašeg proizvoda ili usluge korištenjem reklamnih platformi InfoSmile interaktivnih LED uređaja.

Unutarnje oglašavanje jedan je od najbrže rastućih segmenata tržišta oglašavanja. Razlog tom rastu je opseg i raznolikost alata za oglašavanje.

Web stranica: MediaSmile20.11.2018.

PROMPT ICT d.o.o. je postala prva informatička tvrtka u Istarskoj županiji ovlašteni Microsoft Registered Refurbisher.

Radi se o posebno kreiranom programu za nabavu i predinstaliranje Microsoft Windows operativnih sistema, odnosno licenciranje rabljenih i nadograđivanih računala. Kupnjom cjenovno pristupačnih MAR licenci kod Microsoft Registered Refurbishera, tvrtke kao i individualni korisnici dobivaju garanciju da su računala profesionalno servisirana, testirana i predinstalirana orginalnim Microsoftovim softverom.

Povoljnija cijena MAR licenci dostupna je samo kod kupnje rabljenih računala ili kod nadogradnje računala.